Nejnovější recenze ze sekce Elektronické registrační pokladny
- Pěkný, moderní design
- Přehledný display
Po zjišťování všech pro a proti jsem se rozhodla pro koupi této pokladny do svého malého obchodu s oblečením. Pokladna šlape jako hodinky a router taky. Ještě se nestalo, že by se na účtenku EET čekalo déle než několik sekund.
Zdá se, že jsem se rozhodla správně, když jsem si vybrala tuto pokladnu. Jsem spokojená a snad to tak i zůstane.
Reakce značky Elcom
Jsme rádi, že jste s naší pokladnou spokojeni, uřčitě k tomu přispěl i nákup u našeho nejlépe hodnoceného prodejce www.eet-nejlevneji.cz
Je to moje 3 pokladna. První dvě jsem pořídila přes O2 a byla to chyba. Teď bych se rozhodla jinak. Ani ne po 2 měsících používaní mam u obou technické potíže, často nefunguje terminál, je pomalá a seká se. S Markeetou jsem zatím velice spokojená. Jednoduchá na obsluhu, rychlá.
- Jednoduché
Používáme pokladnu ve stánku občerstvení pro vodáky.
Popis zboží jsme nahradili obrázky a je to pro nás zrychlení a ulehčení obsluhy.
Nemám dlouhou zkušenost, pouze týden, ale zatím vše funguje bez problémů a jednoduše.
Reakce značky Sunmi
Děkujeme za Váš nákup u našeho nejvýznamnějšího partnera na www.eet-nejlevneji.cz který momentálně k pokladně daruje připojení k internetu až na 5 let zdarma.
Elcom Euro-150TEi WiFi
Jana Světlá
Přidáno: 27. června 2017
(naposledy upraveno 27. června 2017)
Zakoupeno v ProfiPokladny.cz
Pokladňa spĺňa všetky moje potreby na predajni, navyše je vizuálne pekná oproti starším pokladniam.
- Víc programů
- Delší učení
Měl jsem Marketu, ale program mi nevyhovoval. Tahle pokladna má na výběr programů hodně. Jedinej problém je najít ten správnej:-)) Ale to není ani tak moc chyba terminálu...
Reakce značky Sunmi
Aplikace profi účtenka je ten nejlepší, nabízí nejvíce funkcí i možnost použití neomezeně položek.
- Ma tiskarnu a vse pro internet...
EET pokladna
Reakce obchodu EET nejlevněji
Jsme rádi, že jste s pokladnou spokojeni.
s nakupem i se zbozim jsem naprosto spokojen pokladna je prehledna a jednoducha
- Možnost zadání položek. Integrovaná tiskárna.
- Neustále se v tiskárně krčí papír. Po měsíci užívání odešel mechanismus tiskárny. Reklamaci neuznali a bylo nám sděleno, že je to chyba obsluhy. Oprava 1000,- Kč. Malý dosah wifi vysílače. Celkově je zařízení technologicky tak 10 let pozadu.
Nedoporučuji. Raději se podívejte po něčem jiném. Je to šmejd!!!!!!!!!!!!!!!!
je super
- Snadné ovládání
- Nemá sklad zboží jako předešlé verze
Pokladna funguje a plní to co jsme předpokládali. Máme jíž několikátou pokladnu od Elcom a jsme spokojeni
Reakce obchodu EET nejlevněji
Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojeni a tato pokladna je stále za nejnižší cenu V ČR u nás zde:
- Jednoduchá obsluha
- Bezvadné zařízení na EET
- Dlouhá výdrž baterie až 48 hodin
- Záruka jen 12 měsíců
- Omezení jen na 200 položek
Známý má stejné zařízení, ale Rakeetu V1 a po vyzkoušení bych ji dnes volil raději nežli kasu fik orange jelikož má na ní plnou záruku 24 měsíců a s aplikací profi účtenka má i neomezeně položek.
Reakce obchodu EET nejlevněji
Dobrý den, pokladnu Rakeeta V1 již máme také nově v nabídce a to za nejnižší cenu v ČR 6899 Kč s DPH + ZDARMA INTERNET NA PĚT LET k odesílání účtenek formou předplacené SIM karty více na
- bez měsíčního paušálu
- zatím jsem nic nezjistil
kupte to :-)
Reakce obchodu EET nejlevněji
Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojeni.
bez připomínek,spokojenost
Reakce obchodu EET nejlevněji
Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojeni.
- snadné ovládání
- do rychlého občerstvení ideální
Pořídili jsme novou eet pokladnu od gigatechu, do našeho rychlého občerstvení. Očekávali jsme, že to bude pro nás jen další zátěž, ale velmi rychle si to osvojili všichni pracovníci.
- Jednoduchá
- v prvních dnech použití běží normálně, pak se ale pokladna dostane zpoždění-lag...musíte počkat asi minutu než můžete markovat další prodej...
Nedoporučuji
- Vizuálně i uživatelsky velmi příjemná pokladna
Cena přijatelná. Výborně spolupracuje. Možnost programování z PC. Naprostá spokojenost.
- ovládání, uzávěrky, celková obsluha
- Nekompatibilita s dodanou pokladní zásuvkou
Po telefonu, to určitě doladíme. Jsou to vstřícní lidé. Reakce na požadavky byla okamžitá.
- chtěli jsme tlačitkovou mašinku
- špatně sepsaný návod ve kterém jsou zaměněná tlačítka- namísto ,,MS,, klávesu je třeba mačkat na ,,cenu,,
- ve zkušebním režimu funguje, naostro píše chyby přes které se bez pomoci dealera nejsme schopni dostat
rozhodně nedoporučujeme, složitá na instalaci software který není součástí a musí se stahvat, neintuitivní ovládání, špatně napsaný návod, nepovedla s nám bez pomoci rozjet
Zobrazuji 101 - 120 ze 154 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8 Další »